Perkongsian kali ini iaitu resepi stew ayam versi Tengku Puan Pahang, iaitu Tunku Hajah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah. Ialah antara resepi yang popular di Malaysia.
Stew ayam sedap dimakan bersama nasi putih panas-panas. Bahkan juga sedap dicicah dengan roti keping sahaja. Stew ayam boleh menjadi menu sahur nanti di bulan puasa yang sebentar saja lagi.
Mesti ramai yang inginkan resepi stew ayam. Oleh itu, di bawah ini kami hadirkan resepi stew ayam Tengku Puan Pahang versi cik Shiela Husin yang berkongsikan resepi di laman Facebook.
Tanpa tunggu lama, sila salin resepi ini dan selamat mencuba. Nota : Jika dipekatkan, boleh dijadikan inti chicken pie.
Selain resepi stew ayam, kami juga menulis resepi lain yang mendapat perkongsian ramai. Jemput baca dan mencubanya. Terima kasih telah berkunjung ke laman web kami. Jangan lupa like dan share resepi ini ya.