Mencari Stroller baby yang murah dan berkualiti tinggi? Jangan risau, kami akan senaraikan stroller baby bawah RM500 terbaik untuk anda semua membuat pilihan bagi menjamin keselesaan dan keselamatan anak-anak semasa berada di luar rumah.

Terdapat beberapa faktor yang menarik untuk anda semua membuat pilihan terbaik berkaitan dengan Stroller baby untuk anak-anak. Sebagai ibu bapa mestilah ingin yang terbaik untuk anak anak dalam keadaan apaa pun, jadi kami akan kongsikan beberapa stroller baby bawah RM 500 tebaik.

Aldo Compatto Stroller

Stroller baby bawah Rm 500 terbaik ialah Aldo Compatto stroller. Selain daripada harganya murah dan berkualiti tinggi ia juga memberikan keselesaan untuk anak anda semua. Selain daripada itu ia juga tidak terlalu berat untuk dibawa ke mana-mana sahaja serta dapat disimpan dalam but kereta masing-masing.

Stroller ini sesuai untuk anak -anak seberat 15kg dan paling menarik mempunyai tiga warna untuk anda semua membuat pilihan seperti hitam, biru dan merah. Jadi tunggu apa lagi, ayuh dapatkan sekarang di pasaran dengan harga murah.

Sweet Cherry Akira S507 Stroller

Stroller baby bawah Rm500 terbaik ialah Sweet Cherry Akira S507 Stroller kini mendapat permintaan tinggi dalam kalangan masyarakat selain daripada menjadi kesukaan ibu bapa di luar sana. Apa yang menarik tentang sweet cherry akira ini ialah barangan tempatan sejak dari dahulu lagi dan amat sesuai untuk kanak-kanak.

Kesesuain bayi ialah18kg mempunyai posisi stroller terbaik iaitu tegak, rata atau mengikut kesesuain anak anda semua. Akhir sekali saiz stroller Sweet Cherry Akira ialah 83cm ,47cm dan 98cm. Jadi jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Stroller murah sekarang.

Sweet Heart Paris ST250 Stroller

Sweet Heart Paris St250 Stroller merupakan salah satu stroller terbaik dan harga bawah Rm500. Stroller ini juga telah mendapat permintaan tinggi dalam kalangan masyarakat di pasaran secara atas talian. Kesesuain stroller ini untuk bayi 15kg, tempat duduk dan pemegang yang boleh dialihkan dan mempunyai pelbagai warna pilihan menarik untuk ibu bapa membuat pilihan semasa membeli.

Sebagai contohnya ialah biru, kelabu, merah, merah jambu dan teal. Cepat dapatkan sekarang untuk memudahkan anda semasa bercuti di mana-mana sahaja serta memberikan keselesaan kepada anak-anak.

 OBaby Paris OB001 Stroller

Obaby Paris OB001 Stroller merupakan stroller terbaik untuk penggunaan anak-anak semasa bercuti mahupun melancong di destinasi menarik. Selain daripada memberikan kemudahan kepada ibu bapa untuk berjalan ketika bercuti ia juga dapat memberikan keselesaan kepada anak-anak iaitu melindungi daripada cahaya matahari. Stroller Obaby paris ini mempunyai tiga warna pilihah menarik iaitu biru, marron dan ungu.

Louis Le Petit Stroller

Stroller terbaik dan bawah daripada RM 500 ialah Louis Le Petit. Stroller juga ini telah mendapat permintaan tinggi dalam kalangan masyarakat serta popular di pasaran untuk kegunaan anak-anak. Stoller ini memberikan kemudahan kepada ibu bapa semasa berjalan keluar bersama keluarga serta dan melindungi anak mereka daripada cahaya matahari.

Stroller ini menjamin keselamatan dan keselesaan untuk anak-anak kerana saiznya ialah 100cm x 47cm x 71cm dan mempunyai warna berbeza bagi menarik perhatian ibu-bapa iaitu biru, merah dan kelabu.

JOIE Nitro LFC Stroller

Joie Nitro LFc Stroller ini juga salah satu stroller harga bawah Rm500 dan mendapat permintaan tinggi dalam kalangan ibu bapa. Hal ini kerana Joie Nitro merupakan barangan berkualiti tinggi walaupun harganya murah. Selain itu juga ia memberikan keselamatan dan keselesaan untuk anak-anak ketika berada di stroller sekaligus memudahkan ibu bapa terutamanya semasa bercuti.

Paling menarik ialah sesiapa peminat bola dari kumpulan Liverpool, boleh dapatkan stroller ini sebagai koleksi barangan Liverpool.

 Little One Compatto Light Weight Stroller 

Little One Compatto Light weight stroller merupakan stroller terbaik untuk anak-anak. Selain daripada harganya murah namun barangan tersebut merupakan barangan berkualiti tinggi serta dapat menjamin keselamatan anak-anak semasa berada di dalam stroller. Ia juga dapat melindungi anak-anak daripada terkena cahaya matahari dan menjadikan hari terindah untuk anda semua kerana dapat berjalan dengan hati yang gembira dan ceria.

Baby Grace Lightweight Compact Stroller

Baby grace lightweight Compact Stroller merupakan stroller terbaik untuk anak-anak yang berat dalam 25kg dan mempunyai tiga warna pilihan iaitu kelabu, hitam dan merah.

Anda boleh membuat pilihan mana yang terbaik dan sesuai untuk dihadiahkan kepada anak-anak agar memberikan keselesaan kepada mereka ketika berada di luar rumah bertujuan bercuti atau berjalan dalam negeri. Jadi, jangan lepaskan peluang ini, segera dapatkan di pasaran.

AMGO Two Way Facing Stroller

Stroller terbaik harga bawah Rm 500 ialah AMGO Two way facing stroller yang kini telah popular dalam kalangan masyarakat. Kelebihan stroller ini ialah mempunyai dua posisi kedudukan baby yang memberikan keselamatan dan jaminan untuk mereka. Stroller ini mempunyai warna menarik sehingga menyebabkan anda terpegun melihat warna tersebut iaitu merah.

MSTAR 2 Ways Compact Stroller

Akhir Sekali, Stroller baby terbaik dan murah bawah Rm 500 ialah MSTAR 2 ways Compact merupakan stroller terbaik dan mempunyai kualiti tinggi walaupun harganya murah. Stroller ini menjamin keselamatan dan keselesan kepada anak-anak anda semua.

Mempunyai pelbagai warna menarik untuk ibu bapa di luar sana membuat pilihan iaitu Navy, light,grey,hitam dan dark grey. Cepat dapatkan pilihan warna masing-masing di pasaran.

Akhir Kata

Berikut merupakan 10 senarai stroller baby bawah Rm500 terbaik untuk ibu bapa membuat pilihan kepada anak-anak. Jangan lupa untuk membaca artikel kami yang lain.

Penulisan di atas adalah pandangan peribadi penulis dan bukanlah mewakili pendapat laman Bidadari.My

Penulis: ilya

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.