Siapa suka jejari oat? Walaupun tidak seramai orang yang suka biskut lain tapi sekali cuba jejari oat mesti ketagih.
Siti Solehah kembali di laman Facebook berkongsikan resepi biskut jejari oat. Adunan ini biasa dia gunakan untuk jualan. Boleh dapat dalam 50 biji, kalau buat banyak boleh gandakan adunan.
Biskut jejari oat berasaskan oat yang digaul bersama tepung gandum dan butter kemudian dibakar. Kombinasi oat, butter dan tepung menjadikan biskut jejari oat rasa lembut dan rangup.
Tanpa buang masa, mari lihat resepi jejari oat di bawah ini. Sesuai dijadikan camilan hari-hari mahupun camilan hari raya. Selamat mencuba.
Selain resepi jejari oat, kami juga menulis resepi lain yang mendapat perkongsian ramai. Jemput baca dan mencubanya. Terima kasih telah berkunjung ke laman web kami. Jangan lupa like dan share resepi ini ya.