Pasti ramai pernah dengar jenama ini. Nama ini selalunya terpampar merata-rata kalau kita ke farmasi untuk membeli ubat. Sekadar berkongsi, BLACKMORES adalah syarikat kesihatan semulajadi terkemuka di Australia yang diasaskan pada tahun 1930-an oleh Maurice Blackmore.

Jenama ini telah diiktiraf secara meluas untuk kualiti yang baik dan pendekatan holistiknya terhadap keutamaan terhadap kesihatan. Dengan warisan yang kaya selama lebih dari 90 tahun, jenama ini masih tetap komited kepada prinsip asas naturopati, iaitu menyampaikan makanan tambahan kesihatan berkualiti tinggi yang “baik untuk badan”.

Penekanan jenama ini terhadap kualiti produk dan keberkesanannya bersama dengan dedikasinya terhadap kepuasan pelanggan telah membawa kepada pencapaian penting yang lain. Jenama ini telah menerima anugerah Platinum bagi Anugerah Trusted Brands Malaysia 2023 untuk kali kesembilan. Berada dalam ranking atas dalam kategori kategori vitamin dan makanan tambahan kesihatan, anugerah ini memperkukuhkan BLACKMORES MALAYSIA sebagai pilihan yang berbaloi, boleh dipercayai, dan berharga di kalangan pengguna Malaysia.

Komitmen BLACKMORES dapat kita lihat terhadap kualiti tercermin dalam amalan berdasarkan bukti untuk menentukan dos optimum dalam setiap kapsul, menjadikannya salah satu daripada banyak sebab pengguna mempercayai jenama ini. Selain itu, jenama ini memberi keutamaan kepada pemilihan bahan aktif berkualiti untuk memastikan penyerapan dan kesan yang lembut pada badan.

Jangan terkejut, setiap produk juga dikeluarkan dengan mendapatkan bahan-bahan berkualiti yang baik dan boleh dipercayai dari seluruh dunia, mematuhi piawaian pembuatan Australia dan menjalani lebih daripada 30 ujian kualiti yang ketat. Pendekatan teliti ini memastikan Blackmores sentiasa memenuhi harapan pelanggan sambil juga mematuhi piawaian peraturan.

Selain daripada itu, dedikasi jenama ini terhadap inovasi jelas nampak. Pada tahun 2018,Blackmores melabur dalam lebih daripada 74 ujian klinikal, projek penyelidikan, dan aktiviti ilmiah bersekutu dengan institusi pendidikan dan penyelidikan ternama di seluruh Asia-Pasifik.

Sebagai pemain utama dalam industri, Blackmores juga memberikan kepentingan besar kepada memberikan impak positif kepada alam sekitar dan masyarakat. Jenama ini turut secara aktif mengintegrasikan kelestarian dalam seluruh operasinya dan memberi semulakepada komuniti tempat ia beroperasi.

Amalan etika sehingga 98% pembungkusannya boleh dikitar semula antara yang dibuat, dalam usaha berterusan lain seperti mencapai Sifar Pemissions Net pada tahun 2030.

Untuk maklumat lanjut tentang hal ini bolehlah rujuk ke blackmores.com.my

Penulis: Saiful Izzuan

Menulis berkenaan tips motivasi dan kejayaan di blog drInspirasi.com. Seorang yang gemar berkongsi mengenai prinsip Kejayaan dan Bakat. Kebanyakan artikel beliau boleh dibaca di www.drinspirasi.com

Tinggalkan Komen!


Langgan Info Kami

Berkaitan


.